طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

بادمجان کباب , طرز تهیه بادمجان کباب , بادمجان کباب طرز تهیه طرز تهیه بادمجان کبابی گیلانی
بادمجان کبابی گیلانی یک غذای شیک و سنتی در شمال کشور است که طرفداران زیادی دارد.بادمجان کبابی گیلانی یکی از غذاهای سنتی لذیذ و پرطرفدار در شمال کشور به ویژه کشور است. در استان گیلان بادمجان کبابی گیلانی یا بادمجان شکم پر با گردوی آسیاب شده، جعفری، رب انار و …. آنها را طبق ذائقه شخصی پر می کنند و برای ناهار با برنج یا کیت و برای شام با نان می خورند. در ادامه مطلب دو روش مختلف پخت بادمجان کبابی را با شما به اشتراک می گذاریم: 1- طرز تهیه بادمجان کبابی مواد لازم برای بادمجان کبابی برای 4 نفر زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت 120 دقیقه گردو 1 پیمانه پیاز 1 عدد بادمجان 5 ترش رب انار 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه نمک فلفل زردچوبه جعفری به مقدار کافی روغن مایع 3 قاشق غذاخوری غذای بادمجان کباب گیلانی , بادمجان کباب گیلانی طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی

روش 1 طرز تهیه بادمجان تفت داده شده را بشویید و پوست بگیرید بادمجان ها گرفتن سر بادمجان کاملا اختیاری است.نیمی از بادمجان ها را از بالا به پایین با چاقو به اندازه 2 سانتی متر از هر طرف برش دهید و داخل بادمجان ها را با قاشق کوچک بردارید و تخم مرغ ها را جدا کنید.بادمجان ها را به مدت یک ساعت در ظرفی با آب نمک قرار دهید تا تلخی آن از بین برود سپس شسته و خشک کنید.بادمجان ها را با کمی روغن مایع روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. اگر می خواهید رژیم خود را درست کنید، می توانید بادمجان ها را در غذای خوشمزه پخش کنید یا در فر تفت دهید، پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. 2 حبه سیر را له کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود. 1 پیمانه گردوی آسیاب شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گردو تغییر کند. رب انار ترش یا رب آلو با جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. داخل بادمجان های شکم پر را نگه دارید تا خنک شود. در صورت تمایل می توانید پس از تفت دادن گردو، گوجه فرنگی خرد شده را به مواد داخل بادمجان اضافه کنید و پس از آبکشی، بقیه مواد را به تابه اضافه کنید، بادمجان ها را داخل آن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. و بادمجان ها را در تابه بریزید و نصف لیوان آب اضافه کنید و بگذارید آب داخل تابه تبخیر شود و بادمجان ها مزه دار شوند.می توانید روی بادمجان را با دانه های انار و گردو تزئین کنید2- بادمجان کبابی به روشی دیگر مواد لازم برای بادمجان کبابی گیلانی 6 نفره: بادمجان شش عدد پیاز یک عدد گردوی آسیاب شده پوست آن را جدا کرده و کمی نمک بپاشید و یک ساعت در صافی بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. حذف شده. پیاز را روی رنده رنده کنید و آب آن را بگیرید و با رب انار و رب گردو و آلو و ادویه مخلوط کنید. بادمجان ها را اضافه کنید. بادمجان ها را بشویید و خشک کنید. داخلش خالیه از بادمجان ها را پر کنید و با مواد آماده شده پر کنید، قابلمه ای را روی آتش بگذارید و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و بعد از داغ شدن بادمجان ها را در قابلمه قرار دهید و در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا روی حرارت کم کم سرخ شوند. آهسته. تدریجی . وقتی یک طرف بادمجان ها سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ کنید. می توانید از گوجه فرنگی سرخ شده در کنار بادمجان نیز استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرباي تمشک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …