طرز تهیه شيرينی عسلی

درست کردن شيرينی عسلی,مواد لازم برای تهیه شيرينی عسلی طرز تهیه شيرينی عسلی مناسب عید نوروز

مواد مورد نیاز برای تهیه شيرينی عسلی: آرد 75 گرم، بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری، پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری، کره 1 قاشق غذاخوری، عسل 13 گرم، عسل 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)، شیر حداکثر چند قاشق غذاخوری (در صورت لزوم) * 75 گرم آرد (در صورت چسبندگی) طرز تهیه دسر عسلی: کره را نرم کرده و عسل، آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده، شیر را کم کم اضافه کنید. کمی تا زمانی که خمیر صاف شود. سپس خمیر را بین دو جوراب نایلونی باز کرده و با قالب مورد نظر قالب می زنیم و سپس در سینی می گذاریم و به مدت حدود 12 دقیقه در فر 170 درجه می گذاریم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک با خامه بدون تخم مرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …